Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

BTB13- ja Footlogix-tuotteet Hölläämössä!

Olen tänä keväänä kouluttautunut uusiin, aivan ihaniin tuotesarjoihin: mullistavaan oululaiseen innovaatioon BTB13 sekä jalkojen vaahtovoidesarjaan Footlogix.

Teen nyt erikoiskasvohoitoja BTB13-sarjan Sensitive-, Medical- ja Pro-Age -sarjoilla. Voit myös ostaa minulta näitä tuotteita jatkaaksesi hoidoissa käytettyjen tehoaineiden vaikuttavuutta.

Footlogix-vaahtovoiteen tehon puolestaan voit huomata jo yhden käyttökerran jälkeen. Toki säännöllinen, jokailtainen vaahtovoiteen käyttö pitää jalkasi kosteutettuina ja hyväkuntoisina. Footlogix-vaahtovoiteet sopivat myös diabeetikoille!

 

 

 

 

Mad4eyebrows -täyteväri saatavilla!

Tällä huikealla kauneushittituotteella luot uskomattoman täyteläiset, paksummat ja pidemmät kulmat, jotka kestävät 24 tuntia.

Ei enää siveltimien pesua saati kulmakynien teroittamista, vaan helppoa ja huomaamatonta kulmaväriä. Sopii myös hiuksiin esim. tyvikasvun peittämiseen.

 

Virkistystä ja hyvinvointia

Hölläämö ja Valo Ilona tekevät yhteistyötä järjestämällä asiakastapahtumia sekä (työ)hyvinvointipäiviä pienehköille työyhteisöille, harrastajaporukoille ja ystäväjoukoille.

Tilaa työpaikallenne tai vaikka kotiin kaksi topakkaa naista; tarjolla on 20 min niska-hartiahierontaa ja 20 min intialaista päähierontaa. Tai opastettuja pieniä käsi-/jalka-/kasvohoitoja ja intialaista päähierontaa. Tai hoitojen lisäksi Elisen tekemät lyhyet selvänäköiset tulkinnat. Ota yhteyttä ja luodaan teille sopivin yhdistelmä!

Hölläämö: Irma Neitiniemi - puh. 040-681 8911 

Valo Ilona: Elise Raitakallio - puh. 050-486 9940